Logo aluminium-winkel

Over aluminium

Over Aluminium

Aluminium, een veelzijdig metaal met ongeëvenaarde eigenschappen, speelt een integrale rol in moderne constructie en design. Hier bij De Metaalwinkel hebben we een ongeëvenaarde expertise in het leveren en bewerken van hoogwaardige aluminium producten. Waarom kiezen zoveel professionals en doe-het-zelvers voor aluminium? er valt zoveel over aluminium te vertellen, maar het antwoord is eenvoudig: dit lichte, sterke en corrosiebestendige materiaal is ideaal voor een breed scala aan toepassingen, van vliegtuigbouw en scheepsconstructie tot keukeninrichting en zelfs kunstinstallaties. 

Bekijk ons assortiment aluminium 

Eigenschappen Aluminium

Het uitzonderlijke aan aluminium is de unieke combinatie van eigenschappen die het bezit. Met een soortelijke massa van slechts 2,7 g/cm³, waardoor het een uitstekende keuze is voor toepassingen waarbij gewicht een belangrijke overweging is en de oxidelaag die het beschermt tegen corrosie, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en levensduur van het materiaal. Aluminium is volledig recyclebaar zonder verlies van kwaliteit, wat het een milieuvriendelijke keuze maakt en dat is tevens iets waar wij allemaal naar streven. 

Bezoek De Metaalwinkel vandaag nog en ontdek ons uitgebreide assortiment van aluminium platen, buizen, profielen en nog veel meer! 

Of u nu op zoek bent naar maatwerkoplossingen of standaardproducten, ons deskundige team staat voor u klaar om uw project tot een succes te maken. Met jarenlange ervaring en een passie voor metalen, zetten we ons in om u de beste kwaliteit en service te bieden. 

Kortom al hetgeen voor woning, bedrijf en scheepsvaart van toepassing is. 

Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u een eigen ontwerp bij een van onze baliemedewerkers inleveren. Tevens kunt u uw eigen ontwerp faxen of e-mailen. 

Wij wensen u veel creativiteit en succes toe!!  

Voor uw gemak kunt u Aluminium producten ook online bestellen. 
Online bestellen /Offerte aanvragen 

Openingstijden van onze magazijnen in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht zijn: 

maandag t/m vrijdag van 8.30 – 17.30 uur 
zaterdag van 10.00 – 15.00 uur (Utrecht niet). 

Over Aluminium